TAULA PERIÒDICA GEGANT


Dins del marc de les activitats proposades per l'Associació de Professors de Física i Química de Catalunya (apFQc) en motiu de la celebració de l'Any Internacional de la Química (IYC) – (AIQ) (bloc) a l'institut vàrem construir un mural d'una taula periòdica gegant que ha estat exposada durant uns mesos al vestíbul de l'institut per tal de divulgar la química entre els alumnes. 

L'activitat la van dur a terme alumnes de l'assignatura optativa de Física i Química de 2n d'ESO (Fem Química) i també alumnes de 3r i 4t d'ESO. 

La idea inicial era buscar imatges dels elements, també es podien incrustar objectes que continguessin l'element o que fossin il·lustratius dels mateixos. A les fotos que hi ha a sota aquestes línies es poden observar amb més detall alguns dels elements. Per si algú està interessat en l'activitat, us penjo també l'informe de l'activitat.
Construcció d'una Taula Periòdica Gegant


Referències bibliogràfiques i enllaços


Paral·lelament es va organitzar un concurs de paraules cercades amb la taula periòdica, la qual mereix una entrada del bloc específica, perquè va tenir molt d'èxit i vàrem trobar moltes i moltes paraules amagades.







Mostres d'altres taules:


| edit post

0 Reply to "La nostra taula periòdica gegant"

  • Publica un comentari a l'entrada

    Si tens alguna suggerència, dubte o simplement vols deixar rastre del teu pas per aquí pots deixar el teu missatge.
    Moltes gràcies per contribuir en la millora del bloc.
    Ciència i Tecnologies