Són per tot arreu!!!

Carregat el divendres, de novembre 13, 2009, dins , , ,

Compte, no ho feu, és addictiu!! Amb els alumnes va començar com un joc: buscar imatges on apareixin números, era una de les tasques que havíem de fer aquest dimecres. L'activitat es deia "sóc per tot arreu"... amb la finalitat de comprovar que els números, en realitat, ens afecten a tots els nivells de la nostra vida quotidiana... i sí!!!! com més hi penses, més te'n vénen al cap de llocs on apareixen, i llavors és com quan vas al bosc a buscar espàrrecs o bolets i no pots deixar de buscar-ne quan n'has trobat algun...!!

He penjat les imatges que jo he anat trobant en una presentació dinàmica de fotos de l'SLIDE... i si voleu sumar-vos al repte, si hi ha alguna cosa que no hagi contemplat (segur) i voleu deixar-ho comentat al bloc, doncs vosaltres mateixos, si ve amb un link amb la imatge encara millor (hi ha coses de les quals no és fàcil trobar una imatge!).




| edit post

2 Reply to "Són per tot arreu!!!"

  • Mirall on divendres, 13 de novembre, 2009

    fins aquest moment, no era prou concient de que estem tatalment rodejats per números que en realitat ens guien en la vida.( observaciò interessant. Gràcies.)

     

    Ciència i Tecnologies on diumenge, 15 de novembre, 2009

    Segur que encara en trobes més de llocs on apareixen números... de fet, moltes imatges de les que hi ha me les va suggerir la meva germana, i encara me n'hi falten, em sembla!
    Gràcies Mirall :)

     
  • Publica un comentari a l'entrada

    Si tens alguna suggerència, dubte o simplement vols deixar rastre del teu pas per aquí pots deixar el teu missatge.
    Moltes gràcies per contribuir en la millora del bloc.
    Ciència i Tecnologies