La Bona Sort...

Carregat el dimecres, de juny 17, 2009, dins ,




La història diu que temps era temps, en unes terres molt llunyanes, un mag anomenat Merlí aplegà tots els cavallers del regne i els digué: D'aquí set nits, el Trèvol Màgic de quatre fulles, el trèvol que proporciona una sort il·limitada a qui el posseeix, naixerà a algun lloc del Bosc Encantat. Qui acceptarà el repte d’anar al Bosc Encantat a cercar el Trèvol Màgic? Així comença la llegenda de La Bona Sort , un llibre inspirador i extraordinàriament positiu, una faula que desvela les claus de la Bona Sort i de la prosperitat tant a la vida com als negocis.

Ara que estic a les portes d'un examen important, i que he sentit i he dit jo mateixa diversos cops que la sort en aquest cas també és important, no he pogut evitar recordar (i no he trobat per enlloc dels meus arxius), l'escrit que fa uns anys vaig enviar a tothom en relació a la Sort i a la Bona Sort... i bàsicament venia a relacionar les regles bàsiques per penir BONA SORT que apareixen en el llibre de "La Bona Sort"...

  • 1a regla: la sort no dura gaire temps perquè no depèn de tu. La bona sort la crea i la busca un mateix, per això dura sempre.

  • 2a regla: molts decideixen tenir bona sort, però són pocs els que decideixen anar-la a buscar.

  • 3a regla: si ara no tens bona sort potser és perquè les circumstàncies són les de sempre. Perquè la bona sort arribi les circumstàncies han de canviar.

  • 4a regla: preparar circumstàncies per la bona sort no significa buscar només el benefici propi. Crear circumstàncies perquè els altres també hi guanyin atrau la bona sort.

  • 5a regla: Si deixes per demà la preparació de les circumstàncies, la bona sort potser no arribi mai. Crear circumstàncies requereix fer el primer pas… Fes-lo avui!

  • 6a regla: fins hi tot sota les circumstàncies aparentment necessàries, a vegades la bona sort no arriba. Busca en els petits detalls circumstàncies aparenment innecessaries…, però imprescindibles!

  • 7a regla: als que només creuen en l’atzar crear circumstàncies els resulta absurd. Als que es dediquen a crear circumstàncies l’atzar no els preocupa.

  • 8a regla: ningú pot vendre sort. La bona sort no es ven. Desconfia dels que venen sort.

  • 9a regla: quan ja hagis creat totes les circumstàncies tingues paciència, no abandonis. Perquè la bona sort arribi has de confiar.

  • 10a regla: crear bona sort és preparar les circumstàncies a l’oportunitat. Però l’oportunitat no és qüestió de sort o d'atzar. La bona sort sempre hi és.

| edit post

3 Reply to "La Bona Sort..."

  • Anònim on divendres, 19 de juny, 2009

    Bon dia!
    Gràcies pel comentari al bloc Pepquímic, m'ha agradat molt conèixer "Les noves tecnologies", només a primer cop d'ull hi he trobat entrades i enllaços molt interessants des del punt de vista de la divulgació científica.
    Seguiré entrant a "Les moves tecnologies",seguim endevant amb la divulgació de la ciència!

    Per cert, "La bona sort" és un llibre preciós.

     

    Ibèria on dissabte, 23 de gener, 2010

    Bona tarda,en principi volia demanar vos permís per copiar la foto del trèbol, que dels que he vist, es el que m´agrada més.
    Jo sóc herbolaria i tinc un blog, que com a curiositat, potser també podria estar en aquest, l´ùltima cosa que he recopilat son receptes medicinals de les àvies, que per curioses i poc cientìfiques son divertides !!!
    Ibèria
    http://herbesdelremei.blogspot.com

     

    Ciència on dissabte, 30 de gener, 2010

    Ibèria, perdona que no hagi respost abans. El trèbol no és meu, el vaig trobar fent una cerca d'imatges... així que espero que no tingui copyright! :P
    Ah, i no pateixis, que els científics tampoc subestimem el poder de les receptes medicinals de les àvies, eren científiques sense saber-ho ;-)

     
  • Publica un comentari a l'entrada

    Si tens alguna suggerència, dubte o simplement vols deixar rastre del teu pas per aquí pots deixar el teu missatge.
    Moltes gràcies per contribuir en la millora del bloc.
    Ciència i Tecnologies