Buscant al google fàcilment veig que es poden trobar diferents aplicacions per redimensionar imatges on line, quina gràcia que dues de les entrades més rellevants eren dels blocs de l'Osona Web i Bloctècnia, als quals ja he referenciat més d'un cop.

On line: 
  • PicResize:  Una aplicació molt senzilla, en anglès, però molt intuitiva.

  • Resizeimage: Una aplicació molt senzilla, en anglès, però també molt intuitiva, un cop has pujat la imatge, clicant a upload (carregar, up=pujar) es carregarà la imatge en l'aplicació. Hi ha l'opció més fàcil per triar entre small (petit), medium (mitjà) i large (gran, ample), i sinó a l'esquerra, a "advanced resize" (redimensionament avançat), sortirà el tapís (el requadre) per a poder modificar el tamany de la imatge al gust tot veient-la. Un cop la tenim com volem la gravem (save, salvar), al menú de l'esquerra anem a current image (imatge actual) on ens dóna les característiques de la nova imatge (capacitat, en kb's) i on podem prémer a download, (descarregar, down=baixar) per baixar-la de nou a l'ordinador per fer-la servir o enviar-la per correu (e-mail this image)


  • Mypictr: permet seleccionar una part d'una foto on surt per exemple altra gent i seleccionar una cara... està orientat a fer fotos de perfil d'usuari.

  • Easycropper per quan sabem els píxels finals que volem aconseguir. En anglès també.

Off line:
  • VSO Image Resizer: Programa que cal descarregar a l'ordinador però que és una aplicació senzilla per a redimensionar imatges sense necessitat d'estar connectat a internet ni d'haver d'esperar per pujar imatges de gaire capacitat. Jo l'utilitzo de fa un temps i va bé.
  • Irfanview: (comentari del bloc:Wikinotícia) Irfanview és un popular visor d'arxius d'imatges... destaca per la seva velocitat en executar-se i la senzilla interfície que simplifica el seu ús. El llistat de formats gràfics que suporta és impressionant, podent llegir més de 100 tipus d'imatges diferents. Inclou formats PostScript, icones pròpies de llibreries, els formats RAW propis de cada càmera digital i les fonts True Type. I a més, mitjançant plugins que amplien les seves capacitats, també és capaç de reconèixer tant arxius d'àudio com de vídeo. Els arxius multimèdia suportats són els més populars, incloent els MOV i MP4 propis d'Apple QuickTime, i per descomptat la codificació MP3.

** A l'Osonosfera hi ha una bona pila d'aplicacions d'imatges entre les quals algunes de les que enunciava aquí.

| edit post

2 Reply to "Redimensionar imatges on line i off line"

  • Unknown on diumenge, 10 de maig, 2009

    http://programariweb.blogspot.com/2009/05/quick-web-photo-resizer-redimensionador.html

     

    Unknown on diumenge, 10 de maig, 2009

    A Osona Web: Quick Web Photo Resizer és un altre redimensionador d'imatges i eina de compressió per a usuaris que no tinguin coneixements tècnics. Té una interfície que utilitza la tecnologia "drag and drop" que automàticament redimensiona les imatges al deixar-les, seguint els patrons dels perfils creats amb les dimensions. Podràs previsualizar les versions redimensionades des de la carpeta temporal i guardar-les en una carpeta a la teva elecció. L'aplicació ve amb perfils predissenyats amb les dimensions comunes de les imatges que s'utilitzen en les webs, encara que pots crear perfils propis personalitzant les dimensions.

     
  • Publica un comentari a l'entrada

    Si tens alguna suggerència, dubte o simplement vols deixar rastre del teu pas per aquí pots deixar el teu missatge.
    Moltes gràcies per contribuir en la millora del bloc.
    Ciència i Tecnologies