Al curs del Grup de Treball de Materials Digitals hem posat en pràctica una eina nova: MentorMob EDU (MentorMob Register).
Ens pot servir per a fer agrupacions d'enllaços d'un tema d'interès en concret per tal d'agrupar-los en un embed més o menys com aquest:

Create your own Playlist on MentorMob!Per posar-ho en pràctica he fet un recull de webs de l'institut anomenat "NARCÍS ENLLAÇOS: Projectes, Matèries, Bones Pràctiques Educatives" on hi ha les webs més interessants relacionades amb el centre, pàgines dels departaments, recursos i material de professors del centre...

També s'hi pot accedir directament des de la primera pàgina (en aquest cas, Narcís Notícies), i després amb el botó NEXT anar-les visualitzant totes.

http://www.mentormob.com/learn/i/narcs-enllaos-projectes-matries-bones-prctiques-educatives/Bé.. ho he penjat més que res perquè havia de fer un embed per veure com quedava un cop ho poses en una web o bloc... i ara ja ho podré penjar a la web del grup de treball del Curs de Formació de Materials Digitals... cada sessió aprenem moltes coses noves!| edit post

0 Reply to "Mentor Mob : Gestor d'Enllaços en un ticker (Playlist de Webs)"

  • Publica un comentari a l'entrada

    Si tens alguna suggerència, dubte o simplement vols deixar rastre del teu pas per aquí pots deixar el teu missatge.
    Moltes gràcies per contribuir en la millora del bloc.
    Ciència i Tecnologies