DocMazy, Gamma Files i Merlí - Buscadors

Carregat el divendres, d’abril 03, 2009, dins , ,


Des de Osona Web 2.0
i Bloctècnia pengen aqueta informació més que interessant, no puc fer més que referenciar-la en aquest bloc també perquè bàsicament el que faig és posar-hi coses útils que vull tenir a mà i el DocMazy en contret l'he provat i veig que funciona molt bé!!! A la primera cerca que he fet els dos primers resultats que m'ha donat eren documents de la professora que em va donar la matèria en qüestió a la universitat. M'ha semblat molt fiable!

Aprofito per posar dos cercadors més, el primer també s'anomena a l'Osona Web 2.0: Gamma Files
i el Merlí (directori de recursos educatius en linia) és el cercador que ha tret la xarxa de l'XTEC per centralitzar les cerques... A veure, no és la panacea però almenys saps que la informació és teòricament més fiable...

Sobre el DocMazy s'ha dit en els blocs esmentats:
"Si necessites cercar informació i vols el que hi ha a la xarxa en format PDF, Word, Excel o Powerpoint tens aquest buscador que únicament et mostrara resultats d'aquest tipus endreçats per format de document. Son documents que a Google no apareixen en una cerca normal i aquí els pots obtenir amb una previsualització i a punt per descarregar. Una eina molt útil per cercar documentació de qualsevol temàtica, sigui per raons de feina o estudis per treballar algun tema de forma una mica seriosa."

| edit post

0 Reply to "DocMazy, Gamma Files i Merlí - Buscadors"

  • Publica un comentari a l'entrada

    Si tens alguna suggerència, dubte o simplement vols deixar rastre del teu pas per aquí pots deixar el teu missatge.
    Moltes gràcies per contribuir en la millora del bloc.
    Ciència i Tecnologies