2a Edició dels Premis Blocs Catalunya

Carregat el dilluns, d’abril 20, 2009, dins

Sense pretensions de voler-hi participar, ni molt menys, us en informo sota aquestes línies pels que sí que hi tingueu interès... de pas, com que als blocs candidats al Premi hi haurà bons blocs, no estarà de més tenir en compte els blocs inscrits que són de l'interès d'aquest bloc (encara no hi apareixen blocs inscrits):

Des d'aquest dilluns, 20 d'abril, i fins el proper 29 de maig tots aquells blocs que estiguin redactats en català parcialment o totalment poden inscriure's en la nova edició dels Premis Blocs Catalunya. Aquest certamen, que enguany arriba a la seva segona edició, està organitzat per l'associació STIC.cat amb la voluntat de fomentar i promoure l'ús de la llengua catalana a la Xarxa.
Premis Blocs Catalunya Un cop finalitzat el període d'inscripció i seguint l’organització de l’any passat, s'obrirà el període de votacions que està dividit en dues fases. En primer lloc, seran els internautes els que escolliran els millors blocs; en aquest cas, el període de votació anirà de l’1 de juny al 10 de setembre. En segon lloc, un jurat constituït per l'ocasió decidirà quins són els blocs guanyadors a partir dels que hagin quedat finalistes en les votacions a la Xarxa.

A més, aquesta segona edició dels premis presenta una nova categorització per tal d'adaptar-los als canvis i a les noves tendències que es produeixen a Internet. Les categories per aquesta segona edició són: Blocs personals, Blocs corporatius, Cultura, Educació, TIC, Política i Formats audiovisuals (aquesta darrera categoria engloba els fotoblocs, els podcast i els vídeoblocs).

Fins a un total de 600 blocs es van inscriure i 15.000 vots es van registrar en la passada edició del certamen. Des de STIC.cat, l'entitat organitzadora, confien que enguany els premis ampliïn la seva difusió i que les xifres de participació es vegin incrementades.

Font: Tinet

| edit post

0 Reply to "2a Edició dels Premis Blocs Catalunya"

  • Publica un comentari a l'entrada

    Si tens alguna suggerència, dubte o simplement vols deixar rastre del teu pas per aquí pots deixar el teu missatge.
    Moltes gràcies per contribuir en la millora del bloc.
    Ciència i Tecnologies