Aprenem...

Carregat el dimarts, de març 17, 2009, dins , ,

Quan vaig veure aquest anunci a la tele em va agradar, no sabia qui era el "promotor" ni el missatge que donaven al final... Un punt per qui ho pensés!! és un granet de sorra però si la gent ho va veient i la Generalitat creu en el prestigi dels mestres i professors potser podrem fer alguna cosa bona... "No és hora d'aprendre a valorar el paper dels mestres?"...




El Departament d'Educació vol posar en valor, davant de la societat, la professió i la tasca que fan els i les mestres i el professorat. Amb aquest objectiu, s'ha projectat una campanya, amb un missatge dirigit a la ciutadania, que es posarà en marxa en premsa, ràdio, televisió, publicitat i Internet, a partir del 6 de març.

La campanya, que duu per eslògan principal "No és hora d'aprendre a valorar el lloc que ocupa un/a mestre/a?", serà present al llarg de l'any a través de les diferents actuacions informatives que Educació fa per donar a conèixer els processos de preinscripció i matriculació als ensenyaments obligatoris i postobligatoris, com també la convocatòria dels Premis Catalunya d'Educació, entre d'altres. Aprofitant, doncs, el potencial de difusió d'aquestes campanyes, el Departament ha decidit utilitzar-les no tan sols per informar, sinó també per donar un missatge positiu, que posi en valor la professió de mestre/a i professor/a, tant des del punt de vista de l'orgull personal de formar part d'aquest col·lectiu -que és clau per al futur d'aquest nostre país- com des del punt de vista de reconeixement social de la seva tasca.

| edit post

0 Reply to "Aprenem..."

  • Publica un comentari a l'entrada

    Si tens alguna suggerència, dubte o simplement vols deixar rastre del teu pas per aquí pots deixar el teu missatge.
    Moltes gràcies per contribuir en la millora del bloc.
    Ciència i Tecnologies