Eines per al treball cooperatiu

Carregat el dijous, de setembre 11, 2008, dins ,

Diferents accessos a programes o aplicacions per a treballar amb els alumnes o per utilitzar com a recursos




Apropiades per al professorat:

JClic Conjunt d’aplicacions informàtiques que permet crear diversos tipus d’aplicacions educatives multimèdia: trencaclosques, associacions, exercicis de text, mots encreuats... Anar a la galeria de JClic.
Malted Aplicació gratuïta que permet crear i executar unitats educatives multimèdia. Ha estat pensada per a l’àrea d’idiomes, però es pot adaptar a d’altres àrees. S’ha de descarregar. Funciona amb Windows i Linux.
Potatoes Conjunt de programes de creació d’exercicis autocorrectius desenvolupat i publicat per la Victoria University i Half-Baked Software. Exemple del que es pot fer amb Hot Potatoes i un tutorial del CNICE.
Nicenet Aula virtual per tal que alumnat i professorat comparteixin informació i tasques.
DFilm.moviemaker Eina divertida per tal que l’alumnat faci pel·lícules i aprengui el procés d’elaboració d’una producció de vídeo.

Eines de creació de materials:

Google Page Creator,Puzzlemaker,Inkscape (aplicació de dibuix vectorial),CMap,Comic Creator,Flowers,Collage Machine,Hero Machine (perquè l’alumnat dissenyi herois de còmic i els comparteixi).


Altres:

Wikispaces,Bluwiki,DIA (Crear esquemes, diagrames de flux, organigrames i circuïts elèctrics),Drawing for Children,Eyeball,Google grups,Skype,Yahoo! grups,Mediasynchrone (producció i publicació de documents en diferents formats: fitxers d’àudio, fotografia, presentacions PowerPoint, vídeo, pàgines web),Blogger,Schoolrack,Google docs,Google Calendar.

| edit post

0 Reply to "Eines per al treball cooperatiu"

  • Publica un comentari a l'entrada

    Si tens alguna suggerència, dubte o simplement vols deixar rastre del teu pas per aquí pots deixar el teu missatge.
    Moltes gràcies per contribuir en la millora del bloc.
    Ciència i Tecnologies